OM OSS

Teamet består av engagerade, drivna och kunniga instruktörer och även nära samarbeten med experter inom olika områden. Detta för att vi ska kunna erbjuda varje individ den kunskap och engagemang som krävs för att få ut alla parametrar som behövs för att träningen ska bli optimal.

Eleonor Dalhäll, grundare. 

Passionen i livet är bergsultralöpning. Mer höjd och mer sten desto bättre. Tävlar själv i olika berg världen över och coachar löpare att nå sina mål. Utbildad löpcoach i både asfaltslöpning och traillöpning med specialisering på löpteknik och varje individs unika rörelsemönster. Eleonor har en certifiering som trailledare. Leder bland annat löpgrupper och löpresor för Team Nordic Trail. På sidan om löpningen instruerar Eleonor i Soma Move och Free power. Det viktigaste för att bli en hållbar löpare och även all annan typ av prestationsinriktad konditionsträning kräver en enhetlig balanserad stark kropp vilket Eleonor arbetar mot.

Privat hemsida: www.passionenstyr.se

Anna Vallstedt Haeger

Disputerad inom medicinsk forskning och neurovetenskap. Har praktiserat yoga dagligen sedan 2007. Yoga är Annas livsstil och stora passion och hon är sedan 8 år utbildad lärare inom kundaliniyoga. Anna åker regelbundet på vidareutbildningar och retreats för att fördjupa sin kunskap. Hon är dedikerad till sitt eget dagliga yogautövande, sin personliga och andliga utveckling och brinner för att förmedla kundaliniyoga och meditation till andra.

Linda Bryme, Yogainstruktör, PT och Cert. MammaMagetränare

Längtan efter att få sprida yogan till fler, fick Linda att ta steget till att bli Yogainstruktör genom Global Yoga för två år sedan. Linda är även utbildad Yinyogalärare och har ett stort intresse för fascia och den yogiska filosofin. Lindas klasser är dynamiska med både flow och stillhet, med rörelser inifrån och ut, till musik som bär klassens röda tråd. Att stärka kroppen inifrån och ut är Lindas ledord, både på yogamattan, i gymmet eller ute i skogen. Med över 900 arbetade timmar som Personlig Tränare och erfaren MammaMagetränare kan du se fram emot att vara utanför din bekvämlighetszon för att få kroppen i balans och uppleva att kroppen är fantastisk! Förutom passion för kropp och själ, är Linda även utbildad Kostrådgivare och har lång erfarenhet av att guida människor genom en livstilsförändring.. Du har även möjlighet att anlita Linda som kostrådgivare.

Sofie Ringsten, Yogainstruktör

Före detta polis och elitidrottare. En av Nordens ledande yin yoga lärare och utbildare. Har förutom yin yoga en bakgrund i både Hatha Yoga och Advanced Therapeutic Yoga. Undervisar med en önskan om att skapa en meningsfull och individuell yoga, där varje elev kan utforska och anpassa sin yoga baserat på sina unika omständigheter. Fördjupar sig ständigt i anatomi genom internationella forskare inom fascia, och praktiserar även Kinesisk medicin, som hon väver in i sin yogaundervisning. Passionerad SUP surfare supportad av Roxy, och den första i Sverige att introducera SUP yoga (yoga på stand up paddleboard). Pendlar mellan Sverige och sitt andra hem i Maldiverna. www.thefluidathlete.com 

Mirja Blomqvist, Yogainstruktör

Efter en lång egen yogapraktisering tog Mirja klivet och utbildade sig till yogalärare för tre år sedan. Mirja jobbar heltid som yogalärare och är bland annat Global Yoga River guide, yinyogalärare med fördjupning "Yinyoga och TKM (traditionell kinesisk medicin)", utbildad i embodied flow, gravidyoga, mamma/baby-yoga och barn-/tonårsyoga.

Hon brinner för att få människor att hitta sitt inre ljus och älskar naturen. Mirja är dessutom utbildad zonterapeut och öronakupunktör så det finns möjlighet att boka tid för behandlingar.Lia Uppfeldt, Funktionell träning

Lia är instruktör med över 20 års erfarenhet av att leda olika typer av gruppträning för både barn och vuxna. Utbildad PT, spinning-, aerobics-, gympa- och yogainstruktör med licenser från S.A.F.E, LesMills, F&S och SATS samt universitetsutbildning i anatomi och fysiologi. Lias klasser bygger på högintensiv och funktionell träning i intervallform med övningar som utmanar din styrka, kondition och rörlighet. Stor vikt läggs vid god teknik och individanpassning så att alla deltagare utmanas på sin nivå. Stark, snabb och smidig!
Mikael Melto, Ultralöpare och Coach

En fantastisk inspiratör inom ultravärlden i löpning.