OM STUDIO P.E.P.P


En liten exklusiv och personlig träningsstudio. Vi ger er kvalitet i er träning. Vi har fyra nycklar som vi använder oss av för att hjälpa våra kunder att nå sina mål: kraft, kondition, inre ro och passion. Tillsammans bygger vi broar mot mål och drömmar. Målet från vår sida är att ge er 100 % kvalitet.

Teamet består av engagerade, drivna och kunniga instruktörer och även nära samarbeten med experter inom olika områden. Detta för att vi ska kunna erbjuda varje individ den kunskap och engagemang som krävs för att få bästa träningsresultat.

Träning är mer än bara gå till gymmet, springa 5k eller göra en tävling. Träning handlar om gemenskap, hitta passionen, utvecklas och få det att vara en del av livsstilen. Det handlar om balansen mellan alla olika byggstenar såsom sömn, god mat (och dryck), och återhämtning. 

Studio P.E.P.P kommer att erbjuda er olika klasser som ska ge er en helhet i er träningskalender. Vi erbjuder tre målsamtal under en termin när du köper ett medlemsskap hos oss. Detta för att du ska kunna utvecklas och träna rätt för ditt satta mål.